Kylpytilaremontit

Kylpytilaremontit

Laadukkaan kylpytilaremontin tekeminen on ammattilaisen työtä. Tiilikaari oy.llä on vuosien kokemus erinäisistä kylpytilojen ja saunojen kunnostustöistä. Palvelumme on tehty helpoksi, suunnittelusta asennukseen. Hoidamme remontoinnit avaimet käteen periaatteella, haluamassanne laajuudessa. Toimialueemme on pääsääntöisesti satakunnan talousalue.

Miten teetän kylpytila remontin.

Ota yhteyttä kylpytilasuunnittelijaamme tiilikaari@tiilikaari.fi  /Laita yhteystietosi ja vapaamuotoinen kuvaus haluamastanne remontoinnista. Kylpytila-asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä. Keskustelujemme ja mittakäynnin pohjalta teemme teille tarjouksen remontoinnista, erittelyineen. Hyväksyttyänne tarjouksemme, varaamme toimitusajan ja teemme remonttisopimuksen. Suoritamme remontin sopimuksemme mukaisesti, sovittuna aikana, siististi ja laadukkaasti.

 
Käytämme vain korkealuokkaisia rakennusmateriaaleja, sillä kylpyhuoneen tulee toimia ja kestää aikaa sekä jatkuvaa kosteutta. Kylpyhuonesuunnittelijamme auttaa sinua ottamaan huomioon tilojen toimivuuden, helppokäyttöisyyden sekä tunnelman ja urakointipalvelumme toteuttaa taidolla koko kokonaisuuden.